Tjenester

TJENESTER

Levering og Montering - Innredning - Prosjektbasert Innredning - Gardiner og tekstiler

Det skal være enkelt for deg å handle hos oss. Vi tilbyr faglig og personlig hjelp på alt fra innredningsforslag til sømtjenester og montering.

LEVERING OG MONTERING

Vi tilbyr transport og montering av alle våre varer. Vi kan bære varene inn, stille de på plass og ta med emballasjen i retur.  Eller du kan hente varene selv på vårt lager. Vi finner alltid leveranseløsningen som passer for deg.

INNREDNING

Trenger du hjelp til å innrede hjemme? Hos oss finner du kunnskaprike innredere og interiørarkitekter som kan hjelpe deg – enten du ønsker en ny sofa eller møblere et helt hus. Dette er kostnadsfritt ved kjøp av møbler.

PROSJEKTBASERT INNREDNING

Våre innredere og interiørarkitekter gir deg totaløsningen. Vi leverer belysning og møbler til alle type prosjekter som møterom, arbeidsplasser, fellesområde, restaurant, kantine for å nevne noe. Vår møbelkompetanse og bredden i vår kolleksjon gir deg stor variasjon i interiørvalg på type prosjekt du trenger bistand til.

GARDINER OG TEKSTILER

Vi har et stort og rikt utvalg av stoffer til gardiner, solavskjerming og vi tilbyr søm for hotel og hopitality som f.eks sengekapper, sengeløpere og dekorputer. KiiL benytter våre egne systuer som vi har samarbeidet med i mange år.