Tjenester

Det skal være enkelt for deg å handle hos oss. Vi tilbyr faglig og personlig hjelp på alt fra innredningsforslag til sømtjenester og montering.

Konsultasjon i butikk

Du er hjertelig velkommen i våre butikker i Oslo og Gjøvik for inspirasjon, kjøpshjelp og rådgivning. Send oss gjerne en epost hvor du forteller litt om prosjektet ditt på forhånd, så er vi forberedt når du kommer.

Kontakt oss

Hjemmebesøk

Det kan være overveldende å skulle møblere deler av eller et helt hjem eller fritidsbolig. La våre interiørkonsulenter hjelpe deg. Sammen finner vi frem til gode løsninger du vil trives med i lang tid.

  • Vi kommer hjem til deg på befaring og ser på muligheter og løsninger sammen med deg.
  • Oppfølgende rådgivning med møte i butikken hvor vi presenterer forslag til møblering og produktvalg.
  • Bor du langt unna Oslo og Gjøvik kan vi gjennomføre digital befaring via Teams. Møbleringsforslag med produktbilder sendes.
Kontakt oss

Interiørarkitekttjenester

Når du skal gjøre større endringer i hjem eller fritidsbolig er det smart å bruke god tid på designfasen. Det er rimeligere å gjøre endringer digitalt fremfor i virkeligheten. Vi hjelper deg gjerne med forslag til planløsning, farge- og materialvalg, belysning, plassbygget innredning, møbleringsplan, tepper, tekstiler, solskjerming med mere. Sammen finner vi frem til gode løsninger du vil trives med i lang tid.

  • Uforpliktende innledende møte med gjennomgang og beskrivelse av oppdraget
  • Befaring på stedet, digitalt eller ved gjennomgang av tegningsmateriale i butikken
  • Løsninger presenteres på plantegninger, møbleringsplaner, belysningsplaner, detaljerte tegninger for plassbyggede løsninger. 3D visualisering (print/digitalt)
  • Vi bistår gjerne arkitekt, interiørarkitekt som allerede jobber på ditt prosjekt
  • Prises etter medgått tid, NOK 850/time.
Kontakt oss

Gardiner og tekstiler

Vi har et stort og rikt utvalg gardin- og møbelstoffer, blending-systemer og systue. På større enheter har vi egen møbeltapetserer. Ta turen innom oss for inspirasjon og hjelp. Ta gjerne med deg fargekode/fargeprøve på vegger og gulv, eller bilder av rommet du skal dekorere.

Kontakt oss

Levering og montering

Vi ønsker at din kundeopplevelse skal være så god som mulig. Vi bestreber oss på kvalitet og engasjement i alle ledd. Det gjelder også levering og montering av møblene. Vi avtaler tidspunkt for levering og montering i god tid i forkant, pakker ut og plasserer møblene og tar med oss emballasjen når vi drar.

Kontakt oss