Unik Personlig innredning

Montana Systemet gir deg uendelige muligheter til å skape det uttrykket som passer deg. Det er 36 basismoduler, 4 dybder og 41 farger og velge imellom. Montana er dansk produsert kvalitetsmøbelv i tidløs og samtidig leken design.

Se kolleksjon

Vi kan Montana.

Vi tegner forslag i 3D som vi kan redigere og justere på til du blir fornøyd. Ønsker du senere å komplettere oppsettet, er modulene faste og tilgjengelig i uoverskuelig tid, og fargene i inntil 10 år. Ta turen innom oss og fortell dine ønsker. Send oss gjerne en epost med mål på rommet/veggen du skal ha møbelet og gjerne foto også slik at vi ser fargene i rommet, så avtaler vi en tid med deg og er forberedt når du kommer. Hjemlevering med montering kan vi også sørge for.

Kontakt oss

Dansk design – produsert i Danmark

Alle Montana-moduler er designet, utviklet og produsert i Danmark. Hver dag, i den lille byen Haarby på Fyn, jobber mer enn 140 fagfolk hardt for å opprettholde de høyeste standardene for produksjon, maling og montering for å sikre at dine Montana-møbler varer livet ut.

Miljø og kvalitet

Siden 2007 har Montana utelukkende brukt vannbaserte malingsfarger som ikke inneholder løsemidler som er skadelige for helse og miljø. Montana Systemet har det danske inneklimamerket, og selskapet var et av de første møbelmerkene i Europa som ble sertifisert med det offisielle europeiske miljømerket, EU-Blomsten. Denne merkingen gjelder alle Montana System-møbler i MDF.

Les mer