Bedrifter

KiiL – Vi er en profesjonell samarbeidspartner på møbler og innredning til privat og offentlig miljø. Siden starten 1994 har vi, selv om vi er en relativt sett liten aktør, utført omfattende oppdrag i Norge og Sverige hvor vi har stått for store leveranser til hoteller, restauranter, butikker, kontorer, hytter og private. Sammen med oppdragsgiver skaper vi et attraktivt og funksjonelt innemiljø som inspirerer de ansatte og får kunder og gjester til å komme tilbake. Vi lover genuint engasjement, tett oppfølging, kvalitet i alle ledd og høy servicegrad.

Referanser

Boligutviklere

Sammen finner vi rett møblering med riktig funksjon og profil til ditt prosjekt slik at det gir økt oppmerksomhet i markedet og gjør resultatet attraktivt for den aktuelle kjøpegruppen. Vår erfaring er at godt planlagte prosjekter gir større differensiering i markedet som igjen kan bidra til å øke inntjeningen.

Kontakt oss

Interiørarkitekter

Vi er en profesjonell samarbeidspartner på møbler og innredning til privat og offentlig miljø. Vi kan sammen med, eller på vegne av deg, lage forslag og avholde kundemøter med presentasjon av aktuelle møbler og tekstiler. KIIL Møbler representerer flere norske og internasjonale produsenter. (link til microsite hos Archtonics? Sjekker ut – sendt epost 22/5) Vi har også mulighet for skreddersøm av møbler og innredning som passer ønsket identitet og behov for akkurat ditt prosjekt. Våre interiørdesignere har CAD kompetanse og kan bistå dersom du har behov for det.

Kontakt oss

Kontrakt

Siden starten 1994 har KiiL, selv om vi er en relativt sett liten aktør, utført omfattende oppdrag i Norge og Sverige hvor vi har stått for store leveranser til hoteller, restauranter, butikker, kontorer, hytter og private hjem via og i samarbeid med anerkjente arkitekter og entreprenører. Våre dyktige prosjektledere følger opp alle impliserte parter, og passer på at alt kommer når det skal. Sammen med oppdragsgiver skaper vi et attraktivt og funksjonelt innemiljø som inspirerer de ansatte og får kunder og gjester til å komme tilbake. Vi lover genuint engasjement, tett oppfølging, kvalitet i alle ledd og høy servicegrad.

Kontakt oss