fbpx
Slettvolls historie startet i 1951, og siden den gang har de latt seg inspirere av ønsket om å forene kvalitet og skjønnhet. For å oppnå dette produserer de stoppmøblene i deres egen fabrikk på Stranda. Dyktige håndverkere skreddersyr møblene etter dine ønsker. Du kan velge mellom utallige tekstiler og farger, og den trefargen du liker best. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for deg.
STRAM ELEGANSE
Mer ute enn inne – men fremdeles alltid hjemme. Rammene for et rom kan nesten opphøre og du kan skape oaser der det er godt å være – og la atmosfæren du har inne gli naturlig ut. Våre møbler finnes i flere størrelser og varianter. Det gir deg spillerom til å innrede etter din egen smak. Miks og match mørke toner med gylne detaljer og lek med kontrasten mellom stramme og myke linjer for å skape en tidsriktig atmosfære.

Å SKAPE ET PERSONLIG INTERIØR

Vår kunnskap er å skape hjem som passer perfekt for deg. I våre butikker har vi interiørdesignere som hjelper deg med hele innredningen – fra valg av møbler i riktig størrelse, farge og materiale, til plassering av møblene i rommet, kombinert med tepper gardiner, belysning og dekor. Og du blir selv en del av designprosessen med over 300 ulike tekstiler å velge blant.

Vi leverer møbler til alle rom, både inne og ute, og tilbyr alt fra ny sofa, til å innrede et helt hus eller hytte. 

Du kan bestille time til gratis møbleringshjelp her:

TIDLØST

Modulserien Maddox byr både på komfort og fleksibilitet. Det rene og tidløse uttrykket gjør at serien passer i både klassiske og moderne omgivelser. Med et stort utvalg moduler kan du selv sette sammen den løsningen som passer deg og ditt hjem – enten du skal møblere en liten byleilighet eller en stor stue.

TEKSTILER

 
Slettvoll har over 300 nøye utvalgte tekstiler fra håndplukkede leverandører i Norge og Europa. Hver tekstil gjennomgår grundige tester for å tilfredsstille våre strenge krav til kvalitet og slitestyrke. Slik kan vi tilby vakre, komfortable og varige tekstiler, valgt fra øverste hylle. Fra glansfulle og spennende teksturer, til delikate naturfibre som ull og lin – valget er ditt. I butikken får du god hjelp til å finne tekstilene som passer ditt behov, både for å finne riktig slitestyrke til sitt bruk, og for at de skal passe til resten av interiøret ditt.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt.