Menu

Lykkelige dager

Lykkelig dager er også en cafè på Sigrid Undsets plass på Lillehammer. Der Sigrid Undset skriver om gamle minner, vil vi skape nye. Hver dag bakes alt av brød og kaker på det lille kjøkkenet vårt. Brød er en viktig del av vår kulturarv, og vi vil kombinere gamle tradisjoner med nye impulser. Noe ekte og kjent, noe nytt og spennende. Alt er godt, enten du bestemmer deg for egg og bacon på hjemmelaget rugbrød, eller om du velger å prøve husets hjemmelagde fiskesuppe eller en av våre mange salater.

Lykkelige dager er et sted for deg som vil ha det hyggelig rundt deg, et sted for å spise lunsj med de vennene du ikke har sett på en stund, et sted å bli kjent med nye venner. Et sted å finne ro med en kopp kaffe og en god bok, et sted å starte arbeidsdagen, et sted å avslutte handleturen. Et sted for å slippe unna handleturen, et sted for enkle måltider og nye smaker, et sted for gode opplevelser.
 
Vi åpner klokken ni på ukedager og ti på lørdager, du er hjertelig velkommen til å ta morgenkaffen eller frokosten din hos oss.
 
Kaffen er god, vi vet hvor den kommer fra, hvem som dyrker den, og hvem som brente den med kjærlighet og omtanke etter den lange reisen til Norge.
 
Vi maler den selv, for din og den gode smakens skyld.
 
Hva med egg & bacon "in a bun" med en liten eplejuice fra Braastad på Nes i glasset? Man kan bli i godt humør av mindre.
 
Kanskje du heller vil ha med deg en deilig hjemmesmurt matpakke med Mads sitt deilige brød og godt pålegg fra Anni's?
(tekst hentet fra lykkelige dager.no)
Tilbake til toppen
Hjemmebesøk

       Web: D-SIGN

     

    Login or Register